Bereidheid tot luisteren

Eerst luisteren wij naar u en uw probleemstelling. Goed luisteren is ook een kunst.  Daarna brengen wij snel voor u een oplossing in kaart. Dit kan bij voorkeur via een onderhandeling of bemiddeling, snel en efficiënt met een minimum aan kosten . Is dit niet mogelijk dan gaan wij krachtdadig over tot het voeren van een gerechtelijke procedure voor de Rechtbank.

Out of the box

Geerdens & Loos Advocaten denken out of the box. Wij zoeken samen met u naar een creatieve oplossing hoe moeilijk uw geschil ook lijkt te zijn. Wij gaan daar waar andere kantoren afhaken.

Passie

Elk geschil is uniek en verdient alleen al daarom een eigen benadering en onze volledige aandacht. Onze advocaten maken er een erezaak van om iedere cliënt, of het nu een onderneming of een particulier betreft bijstand te bieden van hoge kwaliteit, dit alles aan een betaalbaar tarief. Met onvermoeibare inzet en een winnaarsmentaliteit zal iedere zaak met passie gepleit worden.  

Personal touch

Ons kantoor is eerder kleinschalig en dit is een bewuste keuze. U bent bij ons geen nummer maar een cliënt die wij persoonlijk kennen en met wie wij een duurzame persoonlijke band wensen op te bouwen. U krijgt dan ook de persoonlijke bijstand die u en uw probleem verdienen.

Waarom Geerdens & Loos Advocaten?

  • Eerst luisteren wij naar u en uw probleemstelling.
  • Wij gaan daar waar andere kantoren afhaken.
  • Elk geschil is uniek en verdient alleen al daarom een eigen benadering en onze volledige aandacht.
  • U krijgt dan ook de persoonlijke bijstand die u en uw probleem verdienen.

Juridische hulp of advies nodig?

Contacteer ons vandaag nog. Bij ons bent u geen nummer, maar een client die wij persoonlijk kennen. Wij zoeken samen met u naar een creatieve oplossing hoe moeilijk uw geschil ook lijkt te zijn.

Linkhoutstraat 123
3560 Lummen

013 29 30 01

info@advolummen.be

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie