Na een carrière lang werken heeft u een aardig spaarpotje of onroerend patrimonium bij elkaar gewerkt. Bij overlijden wilt u vermijden dat uw erfgenamen hoge successierechten (erfbelasting) dienen te betalen en dat uw zuur verdiende centen naar de fiscus vloeien. Misschien past u best uw huwelijkscontract aan, of doet u uw kinderen graag een schenking. Is uw relatie met al uw kinderen niet dezelfde of wenst u iemand extra te bevoordelen, ook bij de opmaak van uw testament, staan we u graag bij. Wees voorbereid op uw oude dag en denk tijdig aan het opmaken van een zorgvolmacht.

Sommige ouders willen wel een gedeelte van hun vermogen overdragen aan de volgende generatie, maar houden ook graag nog een beetje controle. Dan is het oprichten van een burgerlijke maatschap misschien iets voor u. Of doet u liever een schenking gekoppeld aan specifieke voorwaarden? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook een globale successieplanning met een doorgedreven fiscale optimalisatie behoort tot onze kernspecialiteiten. Wij bekijken samen met u welke successieplanning het best bij uw wensen past.


Waarom Geerdens & Loos Advocaten?

  • Eerst luisteren wij naar u en uw probleemstelling.
  • Wij gaan daar waar andere kantoren afhaken.
  • Elk geschil is uniek en verdient alleen al daarom een eigen benadering en onze volledige aandacht.
  • U krijgt dan ook de persoonlijke bijstand die u en uw probleem verdienen.

Juridische hulp of advies nodig?

Contacteer ons vandaag nog. Bij ons bent u geen nummer, maar een client die wij persoonlijk kennen. Wij zoeken samen met u naar een creatieve oplossing hoe moeilijk uw geschil ook lijkt te zijn.

Linkhoutstraat 123
3560 Lummen

013 29 30 01

info@advolummen.be

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie