Niets zo vervelend als een onbetaalde factuur. Ons kantoor heeft een afdeling die in staat voor de incasso van uw onbetaalde facturen. Door een goede communicatie en duidelijke prijsafspraken weet u steeds waar u aan toe bent. Naast factuurinvordering optimaliseren wij uw algemene voorwaarden zodat u problemen vermijdt en nog beter voorbereid bent in geval van wanbetaling. Terwijl wij er zorg voor dragen dat uw facturen betaald worden, bouwt u verder aan uw bedrijf.

Nog te vaak ontstaan commerciële conflicten die vermijdbaar zijn mits het opstellen van een voorafgaand contract of overeenkomst. Van aannemingscontracten tot huurcontracten , koop-verkoop , distributie en - concessieovereenkomsten. Wij staan u graag bij in de redactie ervan.

Advisering en bemiddeling bij aandeelhoudersconflicten. Het voeren van procedure waar nodig.

Ook voor uw personeelszaken kan u bij ons terecht. Een werknemer ontslaan is immers niet zonder risico’s. Contacteer ons tijdig.

Waarom Geerdens & Loos Advocaten?

  • Eerst luisteren wij naar u en uw probleemstelling.
  • Wij gaan daar waar andere kantoren afhaken.
  • Elk geschil is uniek en verdient alleen al daarom een eigen benadering en onze volledige aandacht.
  • U krijgt dan ook de persoonlijke bijstand die u en uw probleem verdienen.

Juridische hulp of advies nodig?

Contacteer ons vandaag nog. Bij ons bent u geen nummer, maar een client die wij persoonlijk kennen. Wij zoeken samen met u naar een creatieve oplossing hoe moeilijk uw geschil ook lijkt te zijn.

Linkhoutstraat 123
3560 Lummen

013 29 30 01

info@advolummen.be

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie