Door een rood licht gereden? Overdreven snelheid? Vluchtmisdrijf? Alcohol of drugs in het verkeer? Niet-verzekerd rijden? Voorrang genegeerd? Ongeval veroorzaakt? Wij zorgen telkens voor bijstand wanneer u gedagvaard wordt voor de Politierechtbank. Het goede nieuws is veelal dat u zal kunnen genieten van een verzekering rechtsbijstand ( gekoppeld aan uw autoverzekering ) waardoor uw verzekeringsmaatschappij rechtstreeks dient in te staan voor de betaling van onze kosten en erelonen. U wordt dus in dat geval gratis verdedigd. U bezorgt ons de pro justitia of dagvaarding en de gegevens van uw verzekeringsagent en wij doen de rest.

Bijstand en begeleiding in geval van:

Bijstand en begeleiding van verzekeringsagenten en verzekeraars

De verzekeringspremie ieder jaar innen is iets wat elke verzekeringsagent kan. Als verzekeringsagent maakt u voor uw verzekerde pas het verschil wanneer uw verzekerde betrokken is in een schadegeval en deze van u een snel en krachtdadig optreden verwacht waarbij volledige vergoeding van de geleden schade centraal staat. In een steeds complexer wordend juridisch landschap met steeds wijzigende wetgeving kunnen wij ons voorstellen dat u als verzekeringsagent soms het bos niet meer door de bomen ziet. Advocatenkantoor Geerdens is er ook voor u als verzekeringsagent teneinde uw verzekerden te begeleiden naar een snelle en correcte afhandeling van zijn of haar schadegeval. Samen met u maken wij uw verzekerden tot tevreden cliënten.

Advocatenkantoor Geerdens wordt regelmatig geraadpleegd door verzekeraars voor de rechtstreekse verdediging van hun verzekerden. Ook wanneer u als verzekeraar gedagvaard wordt of een advies behoeft staan wij u graag bij.

Waarom Geerdens & Loos Advocaten?

  • Eerst luisteren wij naar u en uw probleemstelling.
  • Wij gaan daar waar andere kantoren afhaken.
  • Elk geschil is uniek en verdient alleen al daarom een eigen benadering en onze volledige aandacht.
  • U krijgt dan ook de persoonlijke bijstand die u en uw probleem verdienen.

Juridische hulp of advies nodig?

Contacteer ons vandaag nog. Bij ons bent u geen nummer, maar een client die wij persoonlijk kennen. Wij zoeken samen met u naar een creatieve oplossing hoe moeilijk uw geschil ook lijkt te zijn.

Linkhoutstraat 123
3560 Lummen

013 29 30 01

info@advolummen.be

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie